KARP ŚWIEŻY FILET BIO (około 0,50 kg) (TACKA) - RYBY Z SERCA NATURY (NA ZAMÓWIENIE)

  • kg
  • 118,63 PLN / kg
  • Niedostępny
Zamów do piątku do 9:00 wyślemy w czwartek. Produkty pakujemy w termosy z wkładami lodowymi. Dostępność jest orientacyjna i potwierdzamy ją po otrzymaniu towaru od producenta.

SKŁADNIKI
karp filet (Cyprinus carpio) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Waga ryby: ok. 300-700 g. Filet ze skórą. Produkt pakowany w atmosferze ochronnej. Spożyć po obróbce termicznej. Produkt zawiera ości.
Obecność śluzu na skórze jest cechą charakterystyczną ryb.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 461 kJ/ 110 kcal
Tłuszcz: 4,2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,67 g
Weglowdany: 0 g
w tym cukry: 0 g
Białko: 18 g
Sól: 0,075 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od 0 do +2 stopni Celsjusza.

INFORMACJA LOGISTYCZNA
Zamówienia przyjmujemy do piątku do godziny 12.00. Dostawy do sklepów odbędą się w czwartki oraz piątki.
Termin przydatności ryb to 6 dni. 

  • Certyfikat Bio:jest
  • NA ZAMÓWIENIE:NA ZAMÓWIENIE
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Producent - nazwa i adres:„ZAWÓLCZE” PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK, Włosnowice 27, 28-131 Solec Zdrój; Zakład: Zawólcze 1
  • Kraj Producenta:Polska
  • NA ZAMÓWIENIE:NA ZAMÓWIENIE
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:„ZAWÓLCZE” PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK, Włosnowice 27, 28-131 Solec Zdrój; Zakład: Zawólcze 1
  • KRAJ PRODUCENTA:Polska
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:ZAWÓLCZE PRZETWÓRNIA RYB IWONA WIECZOREK, Włosnowice 27, 28-131 Solec Zdrój; Zakład: Zawólcze 1