MĄKA Z SORGO BEZGLUTENOWA BIO 450 g - PROBIO

  • szt
  • 8,70 PLN / szt
  • Niedostępny

SKŁADNIKI
mąka z sorgo* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Mąka o delikatnej konsystencji idealnie nadaje się do zagęszczania mięsnych i warzywnych dań oraz zup, panierowania, pieczenia ciasteczek, ciast i jako dodatek do pieczywa.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1529 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 2 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 77 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 1 g
Białko: 8,8 g
Sól: 0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać sezam

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze do 25˚C i wilgotności względnej do 75%.

  • Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
  • Certyfikat Bio:jest
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • Wegański:WEGAŃSKI
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Kraj Producenta:Czechy
  • Producent - nazwa i adres:PRO-BIO, SPOL. S R.O.,, LIPOVA 40, 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
  • Producent - nazwa i adres:PRO-BIO, SPOL. S R.O.,, LIPOVA 40, 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:PRO-BIO, SPOL. S R.O.,, LIPOVA 40, 78832 STARÉ MĚSTO P. SNĚŽNÍKEM
  • KRAJ PRODUCENTA:Czechy
  • BEZ CUKRU:BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (W SKŁADNIKACH):BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU
  • BEZ CUKRU (w składnikach):BEZ CUKRU (w składnikach)
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO