DESER KOKOSOWY MANGO BEZGLUTENOWY VEGANGURT BIO 140 g - VEGUP BIO

  • szt
  • 5,81 PLN / szt
  • Niedostępny

SKŁADNIKI
mleczko kokosowe* 70,9% (woda, ekstrakt z kokosa*), mango Alfonso* 12%, syrop z agawy*, skrobia*, zagęszczony sok z białych winogron*, zagęszczony sok cytrynowy*, naturalny aromat*, wegańskie kultury bakterii jogurtowych (S. thermophilus, L. delbrueckii ssp. bulgaricus). (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 446 kJ / 107 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 5,1 g;
Węglowodany: 14 g;
w tym cukry: 8,4 g;
Błonnik: <0,5 g;
Białko: 0,6 g;
Sól: 0,03 g;

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze od +1⁰C do +8⁰C.

  • Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
  • Certyfikat Bio:jest
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • Wegański:WEGAŃSKI
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Certyfikat Bio:jest
  • Kraj Producenta:Polska
  • Producent - nazwa i adres:ZAKŁAD PRODUKCJI JOGURTU "MAGDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAKOPIAŃSKA 35 A, 34-424 SZAFLARY
  • Producent - nazwa i adres:ZAKŁAD PRODUKCJI JOGURTU "MAGDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAKOPIAŃSKA 35 A, 34-424 SZAFLARY
  • KRAJ PRODUCENTA:Polska
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:ZAKŁAD PRODUKCJI JOGURTU "MAGDA" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, ZAKOPIAŃSKA 35 A, 34-424 SZAFLARY
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO