SZYNKA GOTOWANA PROSCIUTTO COTTO PLASTRY BEZGLUTENOWA BIO 100 g - PRIMAVERA

  • szt
  • 25,09 PLN / szt
  • 100 g ( 250,90 PLN za 1 kg )
  • Niedostępny

SKŁADNIKI
szynka wieprzowa*, sól morska, nierafinowany cukier trzcinowy*,naturalny aromat*, przeciwutleniacz: kwas askorbinowy, substancja konserwująca: azotyn sodu (*skł. ekologiczne)(*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
Pochodzi z mięsa z udźca wieprzowego, jest odtłuszczona, bez kości, parzona.

Jeden z najczęściej używanych produktów we Włoszech. Prosciutto Cotto jest soczysta i ma delikatny smak.

 

Nie zawiera glutenu, dodatkowych polifosforanów. Bez ubocznych produktów mlecznych.
Umieszczone w tabeli produktów dla osób dotkniętych celiakią.
100% mięso wieprzowe z włoskich gospodarstw hodowlanych.

 

Pakowano w atmosferze ochronnej.

 

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 717 kJ/172 kcal
Tłuszcz: 9,60 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 4,15 g
Węglowodany: <0,1 g;
w tym cukry: <1 g;
Białko: 20,00 g;
Sól: 1,79 g

 

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 4 st. C.

  • Certyfikat Bio:jest
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Certyfikat Bio:jest
  • Kraj Producenta:Włochy
  • Producent - nazwa i adres:SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
  • Kraj Producenta:W¸ochy-DEAKTYWOWANA-AUTOMATYCZNIE
  • Kraj Producenta:W¸ochy
  • KRAJ PRODUCENTA:Włochy
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO