SPÓD DO PIZZY KUKURYDZIANY BEZGLUTENOWY BIO 100 g - SCHNITZER

  • Dodaj recenzję:
  • Kod: 4022993045185
  • Producent: Schnitzer
  • Kod producenta: 4022993045185
  • Dostępność: Wysyłka zwykle w 48h Wysyłka zwykle w 48h

  • Historia ceny
    Najniższa cena 30 dni przed zmianą: 10,47 PLN brutto
  • szt
  • 10,99 PLN / szt

SKŁADNIKI
34% skrobia kukurydziana*, woda, 15% mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*     *Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej

OPIS
Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
  • Certyfikat Bio:jest
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • Wegański:WEGAŃSKI
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Kraj Producenta:Niemcy
  • Producent - nazwa i adres:PRZEDSIĘBIORSTWO PRODUKCYJNO USŁUGOWO - HANDLOWE NIRO SP. Z O.O. , DOLNA 4, 42-283 BORONÓW
  • Producent - nazwa i adres:SCHNITZER GMBH & CO. KG, MARLENER STR. 9, 77656 OFFENBURG, DEUTSCHLAND
  • Producent - nazwa i adres:SCHNITZER GMBH & CO. KG, MARLENER STR. 9, 77656 OFFENBURG, DEUTSCHLAND
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:SCHNITZER GMBH & CO. KG, MARLENER STR. 9, 77656 OFFENBURG, DEUTSCHLAND
  • KRAJ PRODUCENTA:Niemcy
  • Certyfikat Bio:CERTYFIKAT BIO