Kategorie

CHRUPKI RYŻOWE Z SOCZEWICĄ I CIECIERZYCĄ BEZGLUTENOWE BIO 45 g - FIORENTINI

8002885001013
Producent: Fiorentini
Kod producenta: 8002885001013
Dostępność:
Wysyłka zwykle w 48h Wysyłka zwykle w 48h
szt
5,40 PLN / szt

SKŁADNIKI
57% mąka ryżowa *, 32% mąka z soczewicy*, 4,5% mąka z ciecierzycy*, oleje roślinne* (kukurydza* i słonecznik*), sól morska, naturalny aromat* (*certyfikowany składnik ekologiczny)

UWAGI
Bez glutenu, bez zawartości drożdży.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 1633 kJ / 386 kcal
Tłuszcz: 5,3 g;
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g;
Węglowodany: 70, g;
w tym cukry: 0,7 g;  
Błonnik: 13,0 g;                                                                                 
Białko: 13 g;
Sól: 1,7 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać mleko (łącznie z laktozą) i soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA                      
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, nie wystawiać na działanie promieni słonecznych

  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • Certyfikat bio:jest
  • Kraj Producenta:Włochy
  • WEGAŃSKI:WEGAŃSKI
  • WEGETARIAŃSKI:WEGETARIAŃSKI