BUŁKI ZE SŁONECZNIKIEM BEZGLUTENOWE (2 x 50 g) 100 g - INCOLA

  • szt
  • 11,06 PLN / szt
  • Niedostępny

SKŁADNIKI
woda, skrobie (tapiokowa, ziemniaczana, kukurydziana), ziarna (słonecznik 13 %, siemię lniane), mąka ryżowa, olej słonecznikowy, drożdże, syrop winogronowy, BIAŁKO KURZE (JAJA), substancja utrzymująca wilgoć (glicerol), błonnik roślinny (z babki jajowatej), cukier, substancje zagęszczające (guma ksantanowa, hydroksypropylometyloceluloza) sól, melasa trzcinowa, mielona łuska gryki.

OPIS
Puszyste bułki z chrupiącą posypką z ziaren słonecznika. Do wszechstronnego zastosowania - na śniadanie, kolację, o każdej porze dnia.
Produkt pakowany w atmosfrze ochronnej. Produkt bezglutenowy.

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Produkt do bezpośredniego spożycia. Może być również odgrzewany w tosterze lub piekarniku.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1424 kJ/340 kcal
Tłuszcz: 13,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,8 g
Węglowodany: 46,2 g
w tym cukry: 5,2 g
Błonnik: 4,7 g
Białko: 5,9 g
Sól: 1,0 g

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać białka mleka.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

  • Wegetariański:WEGETARIAŃSKI
  • BEZ GLUTENU (deklaracja):BEZ GLUTENU (deklaracja)
  • BEZ GLUTENU (w składnikach):BEZ GLUTENU (w składnikach)
  • TARGI BIO PLANET 2024:TARGI BIO PLANET
  • PRODUCENT - NAZWA I ADRES:GFS Poland Sp. z o.o. ul. Komorowicka 110, 43-300 Bielsko Biała +48333339092 biuro@gfsp.pl